Haber, Haberler, Haberleri, Son Dakika, Son Dakika Haber, 2023 Seçimleri,Cumhurbaşkanı,AKP,CHP,MHP,6'lı Masa,Muhalefet, İktidar,Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu,Devlet Bahçeli,

Öğrencilerin gezi rotası Sakarya’nın güneyi oldu

Öğrencilerin gezi rotası Sakarya’nın güneyi oldu
0 kez okundu
14 Aralık 2022 - 14:14

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin tanıtımına yönelik düzenlediği gezilere devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya’da eğitim gören üniversite öğrencileri şehrin güneyindeki Tarihi II. Bayezid Köprüsü, Kuva-i Milliye Müzesi ve sakin şehir Taraklı’yı gezdi.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin tanıtımına yönelik düzenlenen geziler devam ediyor.

Bu kapsamda Sakarya’da eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik güney bölgesi gezisi düzenlendi. Öğrenciler ilk olarak Sakarya Büyükşehir İl Ormanı ve Tabiat Parkını ziyaret etti.

Daha sonrasında Sakarya’nın güneyindeki Tarihi II. Bayezid Köprüsü, Kuva-i Milliye Müzesi ve sakin şehir Taraklı’yı gezip görme şansını elde ettiler.

Sakarya’ya hayran kalan ı öğrenciler bol bol fotoğraf çekilerek bu anları ölümsüzleştirdiler. Yabancı öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik dolayısıyla teşekkürlerini paylaştı.

Kaynak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Haberinbasi.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.