Haber, Haberler, Haberleri, Son Dakika, Son Dakika Haber, 2023 Seçimleri,Cumhurbaşkanı,AKP,CHP,MHP,6'lı Masa,Muhalefet, İktidar,Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu,Devlet Bahçeli,

Ayakkabı markası Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik, eski sevgilisi Korosteleva’ya velayet davası açtı…

İşadamı Nurettin Çelik, Belaruslu eski sevgilisini annelik görevini yapmamakla suçladı; hasret kaldığı 4 yaşındaki kızının günlerce bakıcıya terk edildiğini öne sürdü.

Ayakkabı markası Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik, eski sevgilisi Korosteleva’ya velayet davası açtı…
1 kez okundu
08 Kasım 2023 - 20:41

Ayakkabı markası Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik, kendisinden 25 yaş küçük Belaruslu eski sevgilisi Valerya Korosteleva’ya velayet davası açtı. 2017’de tanışan çiftin 2019’da bir kızı oldu.

Çocuğu nüfusuna alan Çelik’le sevgilisi geçen yıl ayrıldı. İş adamı, Aile MAhkemesi’ne başvurup kızını her ayın belirli günlerinde ve bayramlarda görme hakkı elde etti. Ancak ÇElik eski sevgilisinin velayet hakkını kötüye kullanıp kızını kendisine göstermediğin öne sürerek davacı oldu.

Akşam gazetesinden Neslihan Keskin’in haberine göre Korosteleva’nın annelik görevini yerine getirmediğini ileri süren ünlü iş adamı çocuğununu velayetinin kendisine verilmesini istedi. Dilekçesinde kadının kızını bakıcıya bırakarak günlerce eve gelmediğini iddia etti. gaziantep escort bayan Korosteleva ise suçlamalarla ilgili “Çirkin, asılsız ve kötü niyetlidir” ifadelerini kullandı. Kadın da Çelik’in çocuğunu görüş günlerinde alıp iş yoğunluğu nedeniyle bakıcıya bıraktığını öne sürdü.

Çelik, eski sevgilisinin düzensiz hayat yaşayıp sık sık ülke değiştirdiğini, kızını da bu hayata adapte etmeye çalıştığını belirtti. 4 yaşındaki kızının eğitiminin de aksadığını öne süren Çelik, “Bir yılda 98 gün okula göndermeyerek devamsızlık yapmasına neden olmuştur” dedi.

patronlardunyasi.com

Kaynak : Patronların Dünyası

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Haberinbasi.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

anadolu yakası escortşirinevler escort bayanmersin bayan escort